Bulgurlu pazı
MALZEMELER
Cipsi ufalayın. Tavuk butlarının derilerini çıkarıp bir kaba alın. Üzerine su ve tuz ekleyin. İçinin daha iyi pişmesi için bu şekilde bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp una bulayın. Yumurta akı ve sütü karıştırıp unlu tavuğu önce bu karışıma sonra cipse buladıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
MALZEMELER
Un, süt ve tuzla kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun. Üzerini örtüp 20 dakika dinlendirin. Hamuru iki eşit parçaya ayırın ve her birini ince açın. Yufkaları karelere kesin. Rendelenmiş beyaz peynir ve süzme yoğurdu karıştırıp kare hamurların üzerine paylaştırın ve üçgen şeklinde katlayın. Kaynayan tuzlu suda 10-15 dakika haşlayın. Üzerine yağda kızdırılmış kırmızı biber dökerek servis yapın.
MALZEMELER
İçi için:
EN SON HABERLER
- 1 Bir dönem sokakta yürüyemiyordu! Popstar'ın birincisi Abidin'in son hali gündem oldu! Bakın şimdi ne yapıyor?
- 2 Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Instagram hesabından kafa karıştıran paylaşım! Şaşırtan 'maske' detayı...
- 3 Estetikli haliyle neredeyse annesi tanımayacak! Survivor Sabriye Şengül'ün eski halinden eser yok! Tam bir estetik harikası oldu...
- 4 80 yaşındaki Nebahat Çehre'nin zayıflık sırrı ortaya çıktı! Günde sadece 15 dakika....
- 5 Hülya Koçyiğit'ten takipçilerine uyarı!
- 6 Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönmüştü... Estetiği abartan Zeynep Koçak "Bu sen olamazsın" dedirtti!
- 7 Bahar'ın çilli güzeli Demet Evgar annesini paylaştı görenlerin nutlu tutuldu! "Güzel gözlerini annesinden almış"
- 8 Melisa bu defa annesi için söyledi! Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa "Bir tek annem olsun..." şarkısı ile duygulandırdı!
- 9 Mutfak Bahane haftanın finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu
- 10 Ünlü çifti tanıyabildiniz mi? '42 yıl... İlk günden bile daha mutlu!'