Giriş Tarihi: 12.07.2012

Çıtır kanatlar

Kanatları yıkayıp bir su bardağı tuzlu suyun içinde bekletin. Yoğurt, ezilmiş sarımsak, baharatlar ve sıvı yağı karıştırın. Kanatların suyunu süzüp bu sosta bir saat kadar dinlendirdikten sonra ızgarada ya da tavada kızartın. Üzerine tereyağı sürüp servis yapın.
MALZEMELER
8 adet tavuk kanadı
2 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
Pul biber
Peynirli kol böreği
Taze soğanları ince kıyın, yumurta akı, peynir ve baharatlarla harmanlayın. Su, süt ve yağı çırpın. Bir adet yufkayı yayın ve sulu karışımla ıslatın. İkinci yufkayı da üzerine yerleştirin. İç malzemeyi orta kısmına koyup rulo yapın, tepsiye dolayarak döşeyin. Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
4 adet yufka
1 demet taze soğan
200 gr. lor peyniri
1 yumurta akı
1 çay bardağı süt
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
Karabiber
Kırmızıbiber
Tuz

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.