Çukurova’ya aşklarıyla damga vuran Züleyha ve Yılmaz’ın hikayesi ölüme yenik düştü! Bir Zamanlar Çukurova zirvede tek başına!
Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %13,03 izlenme oranı ve %26,83 izlenme payı, AB’de %8,75 izlenme oranı ve %19,18 izlenme payı ve 20+ABC1’de %12,17 izlenme oranı ve %24,63 izlenme payı alarak birinci oldu. Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 78.bölümünde #Kurban Olduğum etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.
Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'ya aşklarıyla damga vuran Züleyha ve Yılmaz'ın hikayesi ölüme yenik düştü!
BÜYÜK AŞKA KAHREDEN VEDA!
İkisinin de başkalarıyla evlilikleri, defalarca ölümle burun buruna gelmeleri, tüm Çukurova karşılarına dikildiğinde bile birbirlerinden vazgeçmedikleri, aşklarıyla Züleyha ve Yılmaz'ın hikâyesinde kader bu kez ayrılığı ölümle yazdı!
EN SON HABERLER
- 1 Savaş Satış ve Bora Cengiz, Ateş filmini anlattı: Türkiye’de örneği yok!
- 2 Atilla Taş'ın kızı Sezen Taş gözyaşları içinde toprağa verildi!
- 3 Prens Harry 20 yıl sonra ilk kez ağladı! Prenses Diana’nın o kokusu tüm duvarları yıktı
- 4 Servet değerinde bir enginar! Başak Dizer'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı
- 5 Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Kuran ve Sünnet 11 Ekim Pazar atv'de!
- 6 Ben Affleck'in sosyal medya sırrı ifşa oldu! Kendisi olduğuna kimseyi inandıramadı
- 7 Mercan Köşk'te ayrılık rüzgarları! Cemre'nin veda kararı Aras'ı sarsacak!
- 8 Kim Milyoner Olmak İster? yeni bölümüyle 11 Ekim Pazar akşamı atv'de!
- 9 Savaş Satış ve Bora Cengiz, Ateş filmini anlattı: Türkiye’de örneği yok!
- 10 Dilber Ay'dan sonra nikah masasına oturmuştu! İbrahim Karakaş'a ağır suçlamalar: "Yağlı kapıyı buldun..."