Domatesli ekmek tartı
MALZEMELER
CEVİZLİ MİLFÖY TATLISI
Su ve şekeri kaynatıp şerbeti hazırlayın. Kıyılmış ceviz, yumurta akı ve şekeri karıştırın. Oda sıcaklığındaki milföy hamurlarını dört parçaya ayırıp küçük kareler yapın. Ortalarına cevizli iç harçtan koyup katlayın. Tepsiye dizip fırında 200 derecede 30 dakika pişirin. Fırından alınca üzerine soğuk şerbeti dökün.
MALZEMELER
Şerbeti için:
SALÇA SOSLU SIKMA KÖFTE
Kıyma, rendelenmiş soğan ve galeta ununu yoğurup ince uzun köfteler yapın. Bir tencerede yağ ile salçayı karıştırıp üzerine iki su bardağı su ekleyin ve kaynamaya bırakın. Köfteleri az yağda kızartın, üzerine biraz su ekleyip 10 dakika haşlayın. Salçalı sosu servis tabağına alın, üzerine köfteleri yerleştirerek servis yapın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Hababam Sınıfı Güle Güle'nin Gamze'si Yaprak Özdemiroğlu 60'lık taş bebek! Yılların eskitemediği güzellik...
- 2 Oya Aydoğan'ın ölüm yıl dönümünde oğlu Gurur Aydoğan’dan yürekleri sızlatan paylaşım! 'Güzel annem sensiz 8 yıl'
- 3 Annesi Zerrin Tekindor, babası Çetin Tekindor...İşte ünlü çiftin yönetmen oğulları Hira Tekindor...
- 4 Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evliliklerinde 8 yılı devirdi! Evlilik yıl dönümüne özel jest!
- 5 Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı! Sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun!
- 6 Büyüdü Türkiye güzeli oldu! Sosyal medya bu tatlı kızı konuşuyor! O şimdilerde çok ünlü...
- 7 Yerli Leonardo DiCaprio lakaplı Arda Kural'dan uzun aradan sonra yeni paylaşım! Kilo verip saç ektirmişti... İşte Arda Kural'ın son hali!
- 8 Esra Erol’da şaşırtan olay! Öldü sandığı annesine 33 yıl sonra kavuştu!
- 9 Brad Pitt ile kaderimiz aynı
- 10 Kızını babasına göstermiyormuş!