Cuma 18.06.2016

Dönerin yenilikçi ve kaliteli adresi

İstanbul’da altı, Ankara’da bir şubesiyle lezzet tutkunlarına hizmet veren Dönerci Ali Efendi, günde 1 tonu aşkın döner servis ediyor. Kalite, lezzet ve hijyen anlayışıyla öne çıkan Dönerci Ali Efendi, tüm şubelerinde aynı standartlarda hizmet sunuyor

Milli lezzetlerimizden döner, çoğumuz için vazgeçilmezdir. Acıktığımızda ilk aklımıza gelen ve hızlıca tüketebileceğimiz yiyeceklerin başında gelir. Dönerci Ali Efendi, günde 1 tonu aşkın dönerle midelere bayram yaşatan bir restoran zinciri... 90'lı yıllarda semt pazarlarında döner satılarak temelleri atılan marka, bugün hızla zincirleşme yolunda. 2006 yılında ilk şubesini açan Dönerci Ali Efendi restoranlarında kullanılan etler, Trakya bölgesinin çeşitli noktalarından tek tek seçiliyor. Seçilen etler dinlendirilip marine edildikten sonra tekrar dinlendiriliyor. Etin kalitesine büyük önem verilen Dönerci Ali Efendi'de, hayvanların beslenmesi ve bulundukları yöredeki şartlar araştırılıyor. Genellikle körpe danalar ve genç kuzular seçilerek etin daha lezzetli olması sağlanıyor. Etlerin sadece belirli bölümleri dönerde kullanılıyor. Lezzet ve hijyene büyük önem verilen Dönerci Ali Efendi şubelerinde, kullanılan temizlik maddeleri de büyük bir özenle seçiliyor. Dönerci Ali Efendi, müşterilerini doğal ve sıcak bir ortamda ağırlıyor; onları evlerinde gibi rahat hissettiriyor. Mutfaktan başlayıp sokağa uzanan bir yemek kültürü var Dönerci Ali Efendi'de. İstanbul'da Kozyatağı, İçerenköy, Ataşehir, Altunizade, Göztepe ve Optimum AVM ile Ankara Oran'daki toplam yedi şubesiyle hizmet veren mekan; kalite, lezzet ve sıcaklığı bir arada sunuyor. Marka; Türk Gıda Kodeksi'ne uygun izin belgeleriyle üretim yapıyor.
KÖTÜ SÜ RPRİZ YOK
Tüm restoranlarında önceden belirlenmiş standartlarda ve ölçütlerde pişirme ve servis hizmeti veren Dönerci Ali Efendi, bu sayede şubelerinde sürprizleri ortadan kaldırmış oluyor. Yenilikçi ve özgün hizmet tarzıyla da öne çıkan marka, dönerle ilgili yeni sunumlar ve yeni tatlar için araştırmalarını da sürdürüyor. Dönerci Ali Efendi'de sunulan ayran da çok meşhur... Marka yetkilileri, "Müşteriler açık ayran istiyorsa, o restorana güveniyordur" diyorlar. Sundukları açık ayranlar için özel bir çiftlik kuran Dönerci Ali Efendi, müşterilerinin yüzde 95'inin açık ayran tercih ettiğini vurguluyor. Restoranlarda kullanılan tüm ürünler, bulundukları yöreden özel olarak getiriliyor. Kemalpaşa tatlısı Bursa'dan, Künefe peyniri Hatay'dan, ipek pulbiberi Maraş'tan, damda kurutulmuş isot ve sumak ise Urfa'dan doğal hallerinde getiriliyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.