Cumartesi 31.12.2017
Son Güncelleme: Cumartesi 30.12.2017

Düvenci’nin elinden yöresel yemekler

Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Tropicana ile Yerel Lezzetler etkinliğinde şef Jale Balcı ile birlikte geleneksel yemekler hazırladı. Elma suyu ile kereviz çorbası, kayısı nektarıyla dana incik, vişne nektarıyla mor lahana ve şeftali nektarıyla dondurma gibi lezzetler hazırlayan ünlü oyuncu, yerelliğin önemine vurgu yaptı: "Türkiye tam bir meyve cenneti... Tropicana meyveleri; Bursa, Afyon, Amasya, Malatya'daki tarlalardan topluyor ve bu bölgelerde kırsal kalkınmaya yönelik önemli katkılar sağlanıyor. Bu sayede ülkemizin değerlerinin korunmasına ve sürdürülmesine destek veriliyor. Türk mutfak kültürünün en önemli değerlerinden biri olan yerel lezzetlerimize sahip çıkmalıyız ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Yerel lezzetler; özgün isimleri, hikayeleri, sunumları ve tatları ile her biri birer değer. Bu kadar zengin bir kültüre sahip olduğumuz için çok şanslıyız."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.