Emre Aşık'a çocuklarına şiddetten hapis cezası! "Babam boğazımızı sıktı"
Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli olarak boşanma aşamasında olduğu Yağmur Sarnıç arasında ipler yine gerildi. Yağmur Sarnıç, çocuklarının babaları olan Emre Aşık tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu. Çocuklarına şiddet uyguladığı ortaya çıkan Emre Aşık ve dadıları hakkında mahkeme kararını verdi. Dosyada bulunan tüm deliller kapsamında sanık Emre Aşık çocuklarına karşı işlediği 'Basit yaralama' suçundan 6 ay 44 gün hapis cezasına çarptırılırken, çocukların dadısı olan Sanavar ise 6 ay 45 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli olarak boşanma aşamasında olduğu Yağmur Sarnıç arasında ipler yine gerildi. Sarnıç, çocuklarının babaları olan Aşık tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Estetik operasyon geçirmişti! İşte Survivor Nagihan Karadere’nin son hali!
- 2 Oyuncu Sofia Vergara solist Dan Reynolds’la yemek yedi! İşte romantik o anlar!
- 3 Çocuklar Duymasın’ın yıldızı Furkan Kızılay kaza yaptı! Sürücüye ilk müdahaleyi o yaptı!
- 4 Ayrılıkları kısa sürdü! İdris Aybirdi’den Seray Kaya paylaşımı!
- 5 Altı Üstü İstanbul’un Bayram'ı İlker Aksum bakın nereliymiş! Ünlü oyuncunun memleketi şaşırttı...
- 6 Ablasıyla verdiği poz dikkat çekti... Demet Özdemir’in yeni paylaşımı olay oldu!
- 7 3 ay ilişki yaşamışlardı! Simge Sağın defteri kapandı mı? DJ İlkay Şencan’ın aşk açıklaması çok konuşuldu
- 8 Gelenekler değişti, Seda Sayan'dan tepki gecikmedi: O trend çileden çıkardı! "Şımarıklık bu!"
- 9 Çocukluğumuzun unutulmaz karakterlerine ses vermişti! Bugs Bunny ve Daffy Duck’la tanınan Eric Bauza’dan acı haber! 46 yaşında hayatını kaybetti
- 10 Pembe konseptli 1. ay kutlaması! Sude Burcu'nun kızı Mira'nın tatlı hallerine beğeni yağdı: "Zaman çok hızlı geçiyor"