En büyük lüksüm evde ayağımı uzatıp oturmak
Koç Holding'deki görevinin büyük bir bölümünü oğlu Mustafa Koç'a devreden Rahmi Koç; davetten davete koşmaktan yorulduğunu söylüyor ve "Şu sıralar benim için en büyük lüks; evde ayağımı uzatıp Boğaz'a karşı yemeğimi yemek" diyor
07.00'de başlarım. Yarım saat sabah hazırlığım sürer, 08.00 gibi kahvaltıya otururum. Kahvaltıdan sonra evdeki yardımcımla yapılacak işleri planlarız. Daha sonra o günkü programa göre hazırlanıp 09.00'da otomobile biner, şirkete giderim. Akşam yazıhaneden çıkmadan önce 18.00-20.00 arası bir kilometre yüzerim. Gece 24.00'ten önce de uyumaya çalışırım. Sabaha karşı 02.30 ile 03.00 gibi kalkar bir saat idman yaparım ve tekrar yatarım.
ÖĞLENLERİ UYURUM
Benim buna alışmam yedi ay sürdü. Vehbi Koç bunu İsmet Paşa'dan, İsmet Paşa ise Churchill'den öğrenmiş. Vehbi Bey, Mösyö Burla'ya öğretmiş, ben de Mösyö Burla'dan öğrendim. Dolayısıyla iki elim kanda da olsa öğlenleri bir saat uyurum. Böylelikle günü ikiye böleriz ve tekrar kalktığınızda sanki güne yeni başlamış gibi kendinizi taze hissedersiniz. İnsan vücudu da makine gibidir; hor kullanılırsa ileride cezası çekilir. Unutmayalım ki en büyük kapitalimiz, sağlığımızdır.
Rahmi Koç her şeyi yer. Diyet yapmam, şunu, bunu yemem demem. Vücudun her türlü gıdaya ihtiyacı var ama ölçülü olmak kaydıyla. Hiçbir zaman mideyi tıka basa doldurmamak ve imkan olursa akşam 20.00'den sonra yemek yememek lazım.
EN SON HABERLER
- 1 Yıllara kafa tuttu: 62'lik Yeşilçam güzeli genç kızları cebinden çıkarttı! Müge Akyamaç'ın son hali olay oldu...
- 2 'Kim Milyoner Olmak İster'de kıyasıya rekabet!
- 3 Emine Erdoğan'dan kültür ve sanat mesajı: "Türk müziği bizi buluşturan köklü bir miras"
- 4 'Kuruluş Orhan'ın 'Prenses Asporça'sı Alina Boz karakterini anlattı! "Sezgileri güçlü bir yapısı var"
- 5 Ölümle burun buruna geldiler: A Haber'in korkusuz cengaverleri!
- 6 Blok3'ten yeni hedef: Gözünü beyaz perdeye dikti! "Kafamda bir hikaye var"
- 7 Fatih Ürek'in sağlık durumu nasıl? Menajerinden yeni açıklama: Askerlik gibi gün sayıyorum
- 8 "Alacaklılar kapıma dayandı" deyip şikayetçi oldu! Tuğçe Tayfur hakkındaki dolandırıcılık suçlamaları büyüyor! "Sahte senet düzenlediler"
- 9 Fatih Ürek'in sağlık durumu nasıl? Menajerinden yeni açıklama: Askerlik gibi gün sayıyorum
- 10 Tuğçe Tayfur ve eşine şok suçlama: Sahte senet düzenlediler