Enginar dolması
MALZEMELER
ŞEFTALİ TATLISI
Süt, şeker, un, nişasta, pirinç unu ve vanilyayı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. İkiye bölünmüş şeftalileri, üzerlerine şekerini dökerek pişirin. Muhallebiyi kuplara paylaştırın, üzerine şeftalileri koyun. Üzerini krem şanti ve fıstıkla süsleyin
MALZEMELER
SULU KÖFTE
Kıyma, rendelenmiş soğan, pirinç, galeta ununu; tuz ve karabiber ekleyerek yoğurun. Harçtan yuvarlak köfteler yapın. Bir tencerede yağla salçayı karıştırıp üzerine iki su bardağı su ekleyin ve kaynamaya bırakın. Kaynayınca doğranmış patatesi ve köfteleri ekleyip 20 dakika kısık ateşte pişmeye bırakın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Bella Duygulu eşi Tayfun Duygulu’nun ihanetini böyle anlattı! "30 yıl geçse de unutamam"
- 2 Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir doğum günü kareleriyle mest etti! Değişimi ağızları açık bıraktı!
- 3 Yeşilçam yıldızı 68 yaşındaki Ahu Tuğba feci trafik kazası geçirmişti! Yoğun bakından çıktı mamayla besleniyor!
- 4 Günaydın uyuşturucu baskınıyla ilgili yeni ayrıntılara ulaştı! İşte şarkıcı Kalben’i yakan görüntüler! Kalben’e yapılan baskın şantaj ihbarı çıktı!
- 5 İclal Aydın'ın gözünden sakındığı kızı Lal güzelliğiyle büyülüyor! 21 yaşındaki Zeynep Lal tıpkı annesinin gençliği...
- 6 Kent lokantası mı, uçak gemisi mi?
- 7 Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın Fatma'sı Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu çıktı!
- 8 “Kendine bunu niye yaptın?” Estetik tutkunu Serap Paköz’ün son hali şoke etti! Sosyal medya onu konuştu!
- 9 Bir acayip dedikodu! Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın aşkı yeniden alevlendi!
- 10 Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den bomba itiraf! “Beni hasta edenler şimdi…”