Erişteli haşlama et
Etleri, soyulmuş bütün soğanı, havucu ve maydanoz saplarını; üzerine suyu koyarak yaklaşık 1.5 saat kadar, orta ateşte pişirin. Daha sonra süzüp çok iyi pişen etleri kemiklerinden ayırın. Etin suyunu da süzüp içine tereyağını ekleyin ve karıştırarak sos kıvamına getirin. İçine erişteleri koyup 10 dakika kadar pişirin. Erişteler pişince; servis tabağına alıp üzerine etleri koyarak servis yapın.
Zeytinyağlı bezelye
MALZEMELER
Doğranmış soğan, patates ve havucu yağda beş dakika kadar kavurun. Üzerine ayıklanmış bezelye, bir çorba kaşığı şeker, tuz ve rendelenmiş domatesi koyun. Çok az su ilave ederek 20 dakika kadar pişirdikten sonra servis yapın.
EN SON HABERLER
- 1 Siz Songül Karlı'yı bir de makyajsız görün! Estetikli güzel Songül Karlı'nın sıfır makyaj hali sosyal medyanın diline düştü!
- 2 Çukur'un 'Kemal'i olarak gönüllere taht kurdu! Uğur Yıldıran ve Hadise yıllar önce… Bu hali bildiğiniz gibi değil!
- 3 Yargı’nın yıldızları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’ndan esprili paylaşım! Sosyal medyaya damga vurdular!
- 4 Aşkı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'in 40 yaşındaki oyuncu kızı bakın kim çıktı! Meğer hepimiz tanıyormuşuz...
- 5 Bir döneme damga vurmuştu! Hepimiz onu Asena olarak tanıyoruz ama…
- 6 Körpecik Hülya su gibi! Seren Serengil gençlik karesini paylaştığı Hülya Avşar'a övgüler yağdırdı! "Kimseyi gormedim ben senden daha güzel"
- 7 Ünlü şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül’ü bakalım şimdi tanıyabilecek misiniz? “Resmen estetik mucizesi”
- 8 Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül iğne ipliğe döndü tam 65 kilo verdi! Görenler asla tanıyamadı!
- 9 Neslihan Yargıcı'dan şarkıcı Nilüfer'e sert eleştiri geldi! “O itibara yazık”
- 10 Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor