Giriş Tarihi: 29.06.2012

Etli patlıcan yemeği

MALZEMELER
400 gr. kuşbaşı et
3 adet patlıcan
1 adet soğan
2 adet domates
3 adet sivri biber
5 çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı sıcak su
5 dal maydanoz
Tuz
Karabiber
Etleri suyunu bırakıp çekinceye kadar harlı ateşte pişirin. Üzerine alacalı soyulmuş ve iri dilimlenmiş patlıcanı, doğranmış biberleri, rendelenmiş soğanları koyup 10 dakika pişirin. Sıcak suyu ilave edip kısık ateşte 20 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp üzerine doğranmış domates ve maydanoz koyarak servis yapın.
***

Fıstıklı fırın makarna

MALZEMELER
1/2 paket fırın makarna
3 çorba kaşığı fıstık
2 adet soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet domates
Makarnayı yaklaşık 15 dakika haşlayın, eritilmiş tereyağıyla karıştırın. Üzerine doğranmış soğan ve domatesleri ekleyip servis tabağına alın. Üzerine yağsız tavada kavrulmuş fıstıkları serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.