Ezogelin çorbası
MALZEMELER
***
Muzlu milföy
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında yumuşatın. Muzları soyun, kararmamaları için limonla ovun. Ortadan ikiye bölün. Muzları milföy hamurlarının üzerine koyun. Hamurun iki köşesini ortada birleştirip, iyice bastırın. Yumurta sarısını çırpın, hamurların üzerine sürün. Hamurları soğuk suyla çalkaladığınız tepsiye dizin. 180 derecelik fırında, üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Üzerini çikolata sosuyla süsleyin.
MALZEMELER
***
Baharatlı tavuk şinitzel
Galeta ununu ve bütün baharatları derin bir kaba koyarak karıştırın. Tavuk göğüslerini galeta ununa bulayın. 10-15 dakika dinlendirin. Kızgın yağda arkalı önlü kızartarak servis yapın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Oğulcan, Ömer ile Süsen’i barıştırmaya çalışıyor!
- 2 Bella Duygulu eşi Tayfun Duygulu’nun ihanetini böyle anlattı! "30 yıl geçse de unutamam"
- 3 Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir doğum günü kareleriyle mest etti! Değişimi ağızları açık bıraktı!
- 4 Yeşilçam yıldızı 68 yaşındaki Ahu Tuğba feci trafik kazası geçirmişti! Yoğun bakından çıktı mamayla besleniyor!
- 5 Günaydın uyuşturucu baskınıyla ilgili yeni ayrıntılara ulaştı! İşte şarkıcı Kalben’i yakan görüntüler! Kalben’e yapılan baskın şantaj ihbarı çıktı!
- 6 İclal Aydın'ın gözünden sakındığı kızı Lal güzelliğiyle büyülüyor! 21 yaşındaki Zeynep Lal tıpkı annesinin gençliği...
- 7 Kent lokantası mı, uçak gemisi mi?
- 8 Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın Fatma'sı Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu çıktı!
- 9 “Kendine bunu niye yaptın?” Estetik tutkunu Serap Paköz’ün son hali şoke etti! Sosyal medya onu konuştu!
- 10 Bir acayip dedikodu! Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın aşkı yeniden alevlendi!