'Biraz da İstanbul'da kal, şehirde çok güzel şeyler oluyor' diyenler için bu hafta İstanbul'da yeni açılan mekanları keşfe çıktım. İlk olarak şehrin hızına yetişemeyenlere uygun bir mekan olan İstinye'deki Mr Meat'e gittim. Köşebaşı Restoran'ın kurucusu Ali Akkaş'ın oğlu Okan Akkaş, yeni nesil mahalle kasabı markası Mr. Meat'i daha önce açtıkları Ali Ocakbaşı gibi Avrupalılar'la buluşturmaya hazırlanıyormuş. 33 yıllık deneyime sahip olan ünlü kasap Hüseyin Tanrıbuyurdu, nam-ı diğer Mr. Meat ile güçlerini birleştiren Akkaş, birbirinden lezzetli etleriyle İstinye'de misafirlerini ağırlıyor. Dry age tekniği ile hazırlanan New York Strip Steak, Porterhouse Steak ve Club Steak mutlaka denenmeli. Mr. Meat'ten sonra gittiğim Maslak'taki PM Restaurant&Bar, iki farklı konseptle öne çıkıyor. Gündüz restoran olarak hizmet veren mekan geceleri kulüp hizmetiyle dünyaca ünlü DJ'leri bir araya getiriyor. Finali ise Nişantaşı'nın ilk gizli gece kulübü Carbon'da yaptım. Mekan içinden bir başka mekana geçiliyor ve içeride fotoğraf-video çekmek yasak. Mahalleli şehrin en yenisinden mutlu çünkü "Özgürce eğlenebiliyoruz" diyor. Meğer sosyal medyanın bu kadar çok kullanılması herkesi geriyormuş. Sosyal medyaya kilitlenip kalmadan rahatça eğlenilen bir yer arıyorsanız; Carbon doğru tercih.