Pazartesi 04.04.2017
Son Güncelleme: Salı 04.04.2017

Fransız mutfağından lezzetler

İstanbul 'un hareketli semtlerinden Teşvikiye, mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Avrupa yakasının bu renkli semtinde açılan Zuzu's Crepe House adlı mekanın sahibi ve şefi Züleyha Değermenci; konuklarına Fransız mutfağının temel ürünlerinden galette ve krepler hazırlıyor. Zuzu's Crepe House'un en önemli özelliği kullanılan malzemelerde saklı. Galette ve krepler organik tam buğday unuyla üretiliyor. Peynir ürünleri ve yumurtalar ise doğal üretim yapan üreticilerden temin ediliyor. Glütensiz ve vegan ürünler ile sporcu mönüleri de servis etmeye başlayacak olan Zuzu's Crepe House, Teşvikiye'nin vazgeçilmez mekanı olmaya aday.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.