Pazar 06.10.2014

Gaziantep mutfağı tanıtıldı

Genel koordinatörlüğünü Gaziantep'in kültür elçisi olan yazar Ahmet Ümit ve Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan'ın üstlendiği 2. Uluslararası Şirehan Yiyecek ve İçecek Festivali, dünyanın tanınmış şeflerini bir araya getirdi. Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerde mangal başına geçen ünlü aşçılar, hünerlerini sergiledi. Festivalin ilk gecesi; folklörcülerin Gaziantep yöresine ait kına gecesini sahneledikleri gösterilerle görsel bir şölene dönüştü. Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, bu festivali düzenlemekteki amaçlarının; Gaziantep mutfak kültürünü tüm dünyaya tanıtmak ve tattırmak olduğunu söyledi. Festivalin koordinatörlerinden yazar Ahmet Ümit ise doğduğu şehir Gaziantep'i bu festivalle tanıtmayı amaçladığını dile getirerek şöyle konuştu: "Eğer bu etkinliklere gerekli destek verilmezse, bu girişimler çölde küçük bir ırmak gibi eriyip yok olacak. Bu nedenle hem marka şehir, hem de dünya kültür başkenti olmak istiyorsak; değerlerimize hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor."

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.