Gönderin bu terbiyesizi!
Meireles'in derbide Sabri'ye yaptığı hareketi, Telegol'de yayınlanan fotoğraf karesinde gördüm. Alenen şortunun üzerinden cinsel organını tutmuş, Sabri'ye gösteriyordu.
Telegol moderatörü Serhat Ulueren; Meireles'in bu hareketi en az üç kez tekrarladığını söyledi.
O statta kadınlar, çocuklar var. Olmasa ne olur zaten?
Böyle bir terbiyesizliği kim kaldırabilir?
O Meireles ki, geldiği günden beri problem. Hakeme çirkin el hareketi yapan o. En kritik Avrupa Kupası maçında beşinci dakikada kendini attıran o... Takımını pek çok kez yalnız bırakan yine o... Bu son hareketin ise izahı yok.
Şimdi Fenerbahçe 'Spor' Kulubü'ne düşen, bu terbiyesizi tazminatsız yollamasıdır. Eğer futbolda şiddeti, terörü, kanı durduracaksak; kangren olmuş 'organları' hiç tereddüt etmeden kesmek zorundayız!
NOT: Bu yazı baskıya gitiği saatlerde, henüz Fenerbahçe Kulübü'nden Meireles ile ilgili bir açıklama gelmemişti.
EN SON HABERLER
- 1 Buzulların arasından 60 metre aşağı uçtu! Buray Grönland’da telefonunu kaybettiği o anları anlattı
- 2 Yıldız Tilbe gerçeği öğrenince ihtiyaç sahiplerine dağıttı: Beni günaha sokuyorsunuz!
- 3 Şıklıklarıyla etkinliğe damga vurdular! Bertuğ Yıldırım ve eşi Oriana Yıldırım göz kamaştırdı!
- 4 Şöhret bir yana, babalık bir yana! Daniel Radcliffe’den samimi itiraf: Oğlum Harry Potter olduğumu bilmiyor!
- 5 Kardeşi Selçuk Tektaş’ı andı! Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Seni özlediğimde…
- 6 Ünlü şarkıcı Hamiyet ateş püskürdü! "Bize dilenci parası teklif ediyorsunuz"
- 7 Yalın konserinde romantik anlar! Buse Terim sevgilisine aşkını böyle haykırdı!
- 8 57 yaşındaki Esra Ceyhan'ın son hali ağızları açık bıraktı! 90'ların efsane sunucusunun sırrı ortaya çıktı...
- 9 Jülide Kural sessizliğini bozdu! Kadir İnanır'ın vasiyetiyle ilgili ilk açıklama geldi! "Henüz 4 ay bile geçmemişken…"
- 10 Görkem Sevindik’in memleketini duyan şaşırıyor! Güneşin Doğduğu Yer’in yıldızı bakın nereliymiş!