Cuma 14.09.2013

Güveçte kurufasulye

MALZEMELER
2 su bardağı kurufasulye
2 adet soğan
2 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet sivri biber
10 dilim sucuk
Tuz
Karabiber
Fasulyeyi akşamdan suya koyun. Rendelenmiş soğanı yağda kavurun. Üzerine fasulyeyi, salçayı, dilimlenmiş sucuğu ve doğranmış sivri biberleri koyup karıştırın. Üzerine çıkacak kadar sıcak su koyarak 30 dakika kısık ateşte kaynatın. Daha sonra güveç kaplarına koyup 170 derecedeki fırında 30 dakika daha pişirip servis yapın.
Kabaklı makarna
MALZEMELER
1/2 paket domatesli makarna
1 adet orta boy kabak
1 adet orta boy soğan
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2-3 dal maydanoz ve dereotu
Tuz
Karabiber
Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün. Kabak ve soğanı yarım ay şeklinde doğrayın, zeytinyağında beş dakika soteleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine makarnaları katıp karıştırarak beş dakika daha pişirin. Doğranmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.