‘İçimizdeki Ateş’ gümbür gümbür geliyor! Büyük sınav başlıyor
atv ekranlarında yayınlanacak, yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ Perşembe akşamlarının vazgeçilmesi olmak için hazır. Sürükleyici öyküsü ve çok konuşulacak karakterleriyle ‘İçimizdeki Ateş’; dört genç avukat adayının hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesini konu alacak.
Hukuk fakültesinden mezun olmuş Mert, Bahar, Ege ve Hale, adaletin temsilcileri olmak istedikleri bu yolda son adımlarını atıp avukatlık ruhsatı almak için staja başlayacaktır.
Bu dört genç için bu yolda gidilmesi gereken tek yer kıdemli avukatlar Doğan ve Tülin'in birlikte kurdukları Yener & Tan Hukuk ofisidir. En iyi olmak için en iyilerle çalışmak ilk hedef olsa da bu hiç de kolay olmaz.
Doğan Yener'le çalışabilmek için onun zorlu sınavından geçip birçok rakibi geride bırakmaları gerekmektedir. Hale'nin özgüveni, Ege'nin pratik zekâsı, Mert'in içgüdüleri, Bahar'ın girişkenliği bu sınavı geçmelerine yetecek midir?
EN SON HABERLER
- 1 Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin çiftinden radikal karar! Bakın nereye yerleşiyorlar!
- 2 Beşiktaş’ın kaptanından ‘mütevazı’ tercih! Orkun Kökçü lüks tutkusuna saatiyle meydan okudu…
- 3 Oyuncu Bülent Polat’ın şaşırtan hayatı! Ailesiyle elektriksiz köyde yeni bir başlangıç yaptı
- 4 Ceyda Ateş’ten 38. yaşına özel mesaj! Kendine seslendiği sözler duygulandırdı...
- 5 Galatasaray’ın eski başkanı Burak Elmas sevgilisi Tuğçe Koçak ile ilk kez görüntülendi! Stada el ele giriş yaptılar!
- 6 Eşinin doğum gününü duygusal sözlerle kutladı! Anne adayı Gökçe Bahadır'ın en kıymetli hediyesi...
- 7 Bebek heyecanı her geçen gün artıyor! Alina Boz'dan yeni kareler: Siyah-beyaz pozlarına beğeni yağdı...
- 8 'Var Mısın Yok Musun'da kıyasıya yarış! Büyük ödül için mücadele sürüyor!
- 9 Bir dönemin çocuk yıldızıydı: Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Deniz’i artık 20 yaşında!
- 10 Sosyete Mardin’e akın etmişti! Dila Tarkan o törenden yeni kareler paylaştı