Giriş Tarihi: 4.03.2021 08:53 Son Güncelleme: 4.03.2021 09:45

SON DAKİKA | İpek Hattat'ın villasında alıkoyduğu 19 yaşındaki kurye yaşadığı kabusu anlattı: Köpeklerinin dışkısının olduğu yere ‘çömel, bekle’ dedi

Sosyete bu haber ile sarsıldı. Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden İpek Hattat yine bir skandala imza attı.İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesi Renas Demirbaş’ı evinde alıkoyup şoförü ve sevgilisiyle işkence etmişti. 19 yaşındaki kurye Renas Demirbaş, yaşadıklarını anlattı: “İpek Hattat, beni içeri çağırıp villanın kapısını kilitledi. Şoförü ve sevgilisi de başımda durdu. Hattat ‘Bunlar dolandırıcı’ dedi.”

SON DAKİKA | İpek Hattat’ın villasında alıkoyduğu 19 yaşındaki kurye yaşadığı kabusu anlattı: Köpeklerinin dışkısının olduğu yere ‘çömel, bekle’ dedi

Sosyetenin ünlü ismi İpek Hattat'ın, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesini, evde alıkoyduğu haberi gündeme bomba gibi düştü.