İşkembe dolması
MALZEMELER
FINDIKLI KEPEKLİ KURABİYE
Yumurta sarısı, yoğurt, sıvı yağ ve şekeri karıştırın. Kabartma tozunu biraz unla karıştırıp ekleyin. Ele yapışmayan, yumuşak bir hamur oluncaya kadar un ekleyerek yoğurun. Hamurdan küçük toplar yapıp önce yumurta akına, ardından da kıyılmış fındığa batırın. Tepsiye dizip180 derecedeki fırında 15 dakika pişirin.
MALZEMELER
NARLI KEŞKÜL
Süte; yumurta sarılarını, şekeri ve nişastayı ekleyip karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alıp içine bademleri, Hindistan cevizini, nar tanelerini ve vanilyayı ekleyin. Kaselere paylaştırıp iki saat buzdolabında bekletin. Üzerini süsleyip servis yapın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Aldatmak'ta Sezai’den Güzide için son bir hamle
- 2 45 yıl önceki 'Sus' işaretiyle bir ikon haline gelmişti... Gerçek mesleği bakın ne çıktı
- 3 Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in torbacıyla telefon konuşmaları ortaya çıktı! “İlk kez uyuşturucu deneyecektim” demişti...‘Bugünlük eski fiyattan yap’
- 4 "Ey estetik sen nelere kadirsin" Şarkıcı Hatice'nin yaptırmadığı yeri kalmadı... Şarkıcı Hatice'nin son haline bakın!
- 5 Sene 1998...Şimdi ekranlarda fırtınalar estiriyor! Tanıyabildiniz mi?
- 6 Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın boşanma tarihi belli oldu! Ayrılığın perde arkası şoke etmişti! 'Meğer birçok kadınla..."
- 7 İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde evliliğinde 16 yılı geride bıraktı... İşte İbrahim Tatlıses'in damadı...
- 8 Dizilerimizin başarısı New York'ta kutlanacak
- 9 Yeşilçam'ın ketum ve gaddar kadınıydı! Aliye Rona meğer ünlü oyuncunun akrabasıymış...
- 10 Cem Yılmaz’a alkol yasağı!