Ispanak püresi
Malzemeler
Izgara tavuk budu
Patatesleri ve domatesi kabuklarını soymadan haşlayın. Sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız bu sosa, derisi alınmış tavuk butlarını iyice bulayın. Sosa bulanmış butların her tarafını ızgarada kızartın. Kabukları soyulmuş patates ve domatesle birlikte servis yapın.
Malzemeler
Diyet elma marmeladı
Elmaların kabuklarını soyup, dilimleyin. Su ile birlikte dilimlenmiş elmaları bir kaba alın. Üzerine karanfilleri ekleyin ve elmalar yumuşayana kadar 10 dakika kadar pişirin. İndirmeye yakın, elmaları çatalla ezip, püre haline getirin. Sonra ocaktan alıp tarçını ekleyin ve karıştırın. Hazırladığınız elmalı marmeladı, soğuduktan sonra kavanoza koyun. Buzdolabında muhafaza edin.
Malzemeler
EN SON HABERLER
- 1 Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy aşk tatilinde! İşte Gökçe Bahadır’ın eşine aşk dolu o sözleri!
- 2 Çılgın Bediş’in Banu’suydu... Çılgın Bediş’in 52 yaşındaki Sonay Aydın estetik harikası oldu!
- 3 Meğer o da doğal değilmiş! Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı Birce Akalay’ın estetiksiz hali sosyal medyanın diline düştü!
- 4 Yerli George Clooney Bülent Serttaş tam tamına 18 kilo vermişti! Emekleri boşa gitti
- 5 “Annesinin kopyası” Şarkıcı Zara’nın kızı Dila’yı görenler inanamadı!
- 6 Şimdi çok ünlü bir oyuncu! Altın sarısı saçları ve mavi gözleriyle gülümseyen bu kız çocuğunu tanıdınız mı?
- 7 Sinan Akçıl gönülleri fethetti!
- 8 Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir seçim yapmak zorunda!
- 9 ‘Turnike' yarışmasıyla tanınan ünlü sunucu Güner Ümit yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın şimdi ne halde!
- 10 Ceyda Düvenci yeni sevgilisi Güçlü Mete’ye aşkını haykırdı! Ceyda Düvenci'den Güçlü Mete için romantik kutlama!