Cumartesi 16.03.2014
Son Güncelleme: Pazar 16.03.2014

İstanbul'daki hamburgercilere tavsiye…

Bir tür İtalyan peyniri olan burrata; son yıllarda restoran mönülerinin en trendy lezzetlerinden oldu. Manda peyniri deyip de geçmeyin; şehirdeki en havalı kafelerin mönülerine girdi bile! Benim favorim; Nişantaşı Delicatessen'deki burrata'lı fusili makarna. Geçtiğimiz günlerde Zagat'ta gezinirken, dünyaca ünlü zincir Umami Burger'ın yeni hamburgerine gözüm takıldı…Hamburgerin içindeki burrata da pek leziz görünüyordu… Buradan hamburgercilere sesleniyorum; mönülerinizdeki hamburgerlerinizle fark yaratmak istiyorsanız, içine burrata koyun, biraz fesleğen ve trüf mantarı ile de hamburgerde trend yaratın!
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.