İzin gününde İstanbul’u turladılar
Ünlü futbolcular izin günlerini ailelerine ayırdı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson Moraes, özel bir tekne kiralayıp eşi, 3 çocuğu ve yakınlarıyla Boğaz turu yaptı. FB'li futbolcu Mattéo Guendouzi, boş gününü sahilde gezerek geçirdi.
Emirgan'da yürüyüş yapan Fransız futbolcu, akrobatik şekilde denize atlayan gençleri görünce şaşkınlık yaşadı. Futbolcu Serdar Aziz ise eşi Tuğçe Aziz ve oğulları Yaman ile birlikte alışveriş turu yaptı.
EN SON HABERLER
- 1 Yarışmaya katıldığı gençlik halleri gündeme oturdu! İşte Adriana Lima’nın 15 yaşındaki arşiv görüntüleri!
- 2 ‘Barışalım desem koşarak gelecek’ demişti! Sahra Işık’tan eski eşine manidar gönderme!
- 3 Minik kızının acısıyla sarsılmıştı! Fatoş Seğmen’den yürek yakan açıklama: Mümkün olsa kalbimi verirdim!
- 4 Güllü’nün oğlu Tuğberk’ten dikkat çeken yeni paylaşım: Birini içeri tıkıp…
- 5 Artık Çeşme’de yaşıyorlar! İşte Tayfun Duygulu ve eşinin Ege manzaralı süper lüks villası
- 6 Soner Olgun’un ölümünde şaşırtan 'ihmal' iddiası: Eski eşi canlı yayında açıkladı! "Çok zaman kaybettik"
- 7 Yıllarca kaslarıyla tanındı… Ünlü oyuncu eridi bitti! Kaç kilo verdiğini duyunca çok şaşıracaksınız!
- 8 90’lı yıllara damga vuran klipte o da vardı! Ata Demirer’in eski hali ortaya çıktı: Şimdiki halinden eser yok...
- 9 Evlat acısıyla sarsıldı! Cindy Crawford'dan 27 yaşında vefat eden oğluna yürek yakan veda mesajı…
- 10 Kadir İnanır’ın 5 milyonluk mirasında tartışma büyüyor! Yeğeni sessizliğini bozdu... “Hayattayken yüzüne söyleselerdi'"