Karnabaharlı tartölet
MALZEMELER
İçi için:
Haşhaşlı gözleme
Bulguru yıkayıp üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin ve şişmesi için 10 dakika bekletin. İçine haşhaş, dövülmüş ceviz ve zeytinyağını katıp karıştırın. Yufkayı düz bir zemine yayın ve dörde bölün. Her parçanın üzerine karışımdan yayın, bohça şeklinde kapatın. Yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı kızartın.
MALZEMELER
Şehriyeli tavuk çorbası
Mısır nişastasını, erittiğiniz tereyağında kavurun. Tavuk suyunu ve suyu ilave edin. Su kaynayınca, şehriyeyi ve küp doğranmış havucu ekleyin. Tuzunu katın. Şehriyeler iyice pişinceye kadar kaynatmaya devam edin. Karabiberle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Volkan Demirel ile Zeynep Demirel’in 13 yıllık evliliği bitiyor mu? Volkan Demirel’den boşanma açıklaması geldi!
- 2 Sinan Akçıl Avrupa’nın göbeğinde İsrail’e ayar verdi: Fransız polisi bile alkışladı
- 3 Yüzük döndü yüzler güldü! Jennifer Lopez ile Ben Affleck çiftinin evlilikleri çıkmaza girmişti ama…
- 4 Yeşilçam’ın unutulmaz karakteri Keloğlan’ın yıldızı Rüştü Asyalı ne yapıyor? Rüştü Asyalı bakın şimdi ne halde!
- 5 “Ufak tefek dokunuşlar var” diyen Gökçe Bahadır’ın estetiksiz hali hayal kırıklığı yarattı! Gökçe de tam bir estetik harikası çıktı!
- 6 Bahar dizisinin Umay’ı Alisa Sezen Sever meğer… Alisa Sezen Sever hakkındaki bu gerçek herkesi şoke etti!
- 7 Hayatının dönüm noktası evliliğiymiş
- 8 Sinan Akçıl Avrupa’nın göbeğinde İsrail’e ayar verdi: Fransız polisi bile alkışladı
- 9 Meydanlarda 19 Mayıs heyecanı
- 10 ‘Söz daha iyi biri olacağım’