Kereviz saplı karnabahar
Yemeklik doğranmış soğanı, rengi dönene dek zeytinyağında soteleyin, küp küp doğranmış kereviz sapı ve bütün diş sarımsak ekleyip kavurun. Daha sonra çiçeklerine ayrılmış karnabahar, küp küp doğranmış domates, defne yaprağı, sirke, yarım su bardağı su, tuz ve karabiberi tencereye katın. Kısık ateşte, yemeğin suyunun dörtte biri kalana dek pişirin.
***
HAMUR KIZARTMASI
MALZEMELER
Un, tuz, karbonat, yoğurt ve limon suyunu yoğurarak yumuşak bir hamur yapın, yarım saat kadar dinlendirin. Dinlenmiş hamuru unlanmış tezgahta açıp baklava dilimi şeklinde kesin ve kızdırılmış sıvı yağda kızartın.
EN SON HABERLER
- 1 21 yıl önceki görüntülerini izleyen Hadise gözyaşlarını tutamadı...'Yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum'
- 2 82 yaşındaki Şener Şen’in meğer kız kardeşi de ünlüymüş! Şener Şen'in kız kardeşine bir çok diziden aşinayız...
- 3 Bahar'ın Dora'sı olarak ekranlara dönen Yasemin Kay Allen usta oyuncunun kızı çıktı! Annesi Yeşilçam'ın en güzel sarışını...
- 4 Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın boşanma sebebi ortaya çıktı! Ayrılığın perde arkası şoke etti! 'Birçok kadınla..."
- 5 Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit hemşehriniz olabilir! Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit bakın nereliymiş...
- 6 Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var
- 7 Bahar'ın Evren'i Buğra Gülsoy’un maviş oğlu annesinin kopyası! Buğra Gülsoy'un oğlu Cem'i gören hayran kaldı!
- 8 Yakışıklı oyuncu mankenler kraliçesinin oğlu çıktı! Babası da ünlü futbolcu... İşte Bahar Erdeniz'in oyuncu oğlu!
- 9 Kızılcık Şerbeti'nin fesat Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi kendisinden ünlü çıktı! Uyuşturucu sipariş verip polislerin yanında torbacıya çıkışmıştı...
- 10 Sanat camiasından usta sanatçı Ayten Gökçer'e hüzünlü veda! "Ah Ayten ablam üç gün önce rüyamdaydın"