Giriş Tarihi: 11.12.2012

Kıymalı börek

MALZEMELER
20 adet baklava yufkası
3 adet normal yufka
500 gr. kıyma
3 adet soğan
4 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
1 su bardağı süt
1 yumurta
Soğanları bir çorba kaşığı tereyağında beş dakika kavurun. Üzerine kıymayı ekleyip kavurmaya devam edin. İçine tuz, karabiber serpip soğumaya bırakın. Fırın tepsisine bir tane yufkayı yayın. Üzerine üç tane baklava yufkası serin. Tekrar normal yufka ve iki kat baklava yufkası yerleştirdikten sonra üzerine kıymalı harcı serin. Yufkalar ve baklava yufkasını kat kat üzerine tekrar yerleştirip dilim dilim kesin. Kalan tereyağını eritip süt ve yumurtayla çırpın. 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişi
ISPANAK SOTE
MALZEMELER

300 gr. ıspanak
1 adet soğan
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet havuç
Ispanakları yıkayıp yapraklarını koparın ve iyice süzün. Kıyılmış soğanı zeytinyağında üç dakika kadar kavurun. Ispanak yapraklarını tencereye ekleyin ve 15 dakika kadar pişirin. Pişen ıspanakların üzerine rendelediğiniz sarımsakları ekleyin. Havuçları rendeleyerek ıspanakla karıştırın. Dilerseniz yoğurtla servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.