Son Güncelleme: Salı 05.12.2017
Kolay elma şekeri
Vişne şurubunu ve şekeri kaynamaya bırakıyoruz.
20 dakika kadar orta dereceli ateşte kaynattığımız şurup hafif ılıyınca çöp şiş veya dondurma çubuğu batırdığımız elmaları şuruba batırıp kırmızı hale getiriyoruz. Üzerinde oluşan tabaka donduğu zaman tekrar batırıp çıkarıyoruz. Böylece kalıcı bir renk elde etmiş oluyoruz.
Bir saat oda sıcaklığında dinlendirdikten sonra servis ediyoruz.
PÜF NOKTASI
Vişne şurubu, vişne ile şekerin kaynatılıp ezilmesinden oluşuyor. İsterseniz içine bir miktar kırmızı gıda boyası ekleyebilirsiniz.
EN SON HABERLER
- 1 Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu
- 2 Yıldız Tilbe kaza yaptı! Polis aracına çarpan Yıldız Tilbe ceza yedi
- 3 Yumoş’tan Bambaşka Bi’ Ferahlık Deneyimi
- 4 'Bu evlilik yürümez' Umut Evirgen ve Alina Boz çifti 'Boşanıyorlar' iddialarına isyan etti!
- 5 İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın siz bir de gerçek kızı Berfin'i görün... Herkes oyuncu olacak derken!
- 6 Kızılcık Şerbeti’nin Giray'ı meğer usta oyuncunun oğluymuş... 44 yaşındaki Kaan Taşaner annesiyle aynı dizideymiş!
- 7 Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu’nun annesi hayran bıraktı! Güzelliğiyle kızına taş çıkardı!
- 8 SON DAKİKA! Acun Ilıcalı'nın acı günü! Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı hayatını kaybetti
- 9 Şarkıcı Emre Altuğ 55 yaşında yeniden damat olmuştu... Partneri Gözde Kansu'dan dikkat çeken çıkış: Karı-koca olarak çok yakıştık!
- 10 Sır gibi saklıyordu...Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu'nun 10 yıllık kocası bakın kim çıktı!