Pazartesi 05.12.2017
Son Güncelleme: Salı 05.12.2017

Kolay elma şekeri

1 su bardağı vişne şurubu
2 su bardağı toz şeker
1-2 damla limon suyu
5 adet elma Yapılışı:
Vişne şurubunu ve şekeri kaynamaya bırakıyoruz.
20 dakika kadar orta dereceli ateşte kaynattığımız şurup hafif ılıyınca çöp şiş veya dondurma çubuğu batırdığımız elmaları şuruba batırıp kırmızı hale getiriyoruz. Üzerinde oluşan tabaka donduğu zaman tekrar batırıp çıkarıyoruz. Böylece kalıcı bir renk elde etmiş oluyoruz.
Bir saat oda sıcaklığında dinlendirdikten sonra servis ediyoruz.

PÜF NOKTASI

Vişne şurubu, vişne ile şekerin kaynatılıp ezilmesinden oluşuyor. İsterseniz içine bir miktar kırmızı gıda boyası ekleyebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.