Giriş Tarihi: 16.06.2013

Kremalı ıspanaklı tavuk

MALZEMELER
4 adet tavuk göğüs eti
10 adet ıspanak yaprağı
3 adet sivri biber
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
5 dal maydanoz
2 çay bardağı çiğ krem
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Tavuk etlerini inceltip ikiye kesin. Ispanak yapraklarını kıyın ve soğanı rendeleyin. Tereyağını tavada eritin, soğanı ve ıspanakları ekleyip altı-yedi dakika pişirin. Üzerine doğranmış sivri biberi, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika daha pişirin. Ezilmiş sarımsak ve kıyılmış maydanozu da ekleyip ocaktan alın. Ispanaklı malzemeyi etlerin içine sarıp tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin. Kremayı tereyağında kaynatın, tavukların üzerine dökün.
Zeytinyağlı kabak
MALZEMELER
3 adet kabak
1 adet domates
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kabakları iri iri doğrayın. Doğranmış soğan, kabak, sarımsak ve zeytinyağını 15 dakika pişirin. Ardından küp küp doğranmış domatesleri ilave edip beş dakika daha pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.