Lafını yiyip 'Ağa'sına geri döndü!
İşte sonuç; Ertüre, tükürdüğünü yalayıp kürkçü dükkanına geri döndü! Hoş, müzmin aşıklar daha önce de birkaç kez ayrılıp barışmıştı ama bu seferki biraz uzun soluklu oldu ve herkes bu defterin tamamen kapandığını sanıyordu!
BARIŞMA KUTLAMASI YUNAN ADALARI'NDA
Adını Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla duyuran Petek Ertüre, ünlü işadamıyla şaşaalı ilişkisi bittiğinde kendini yazarlığa vurup Ağaoğlu ile birlikteliğini anlatan 'Aşk Oyunları' adlı bir kitap yazmıştı.
Kitapta 'Elif' isimli bir karakterin ünlü bir işadamıyla inişli çıkışlı aşk hayatını anlatan Ertüre, adeta kendi yaşantısını özetlemişti. Kitabında 'Elif'in 'Yavuz' isimli zengin ve ünlü sevgilisinin birçok ihanetine rağmen onunla ilişkisini 'aşk için' nasıl sürdürdüğünü anlatmıştı!
Görünen o ki, büyük laflar edip tekrar sevgilisiyle barış çubuklarını tüttüren Ertüre'nin kitaptaki gibi yine Ağaoğlu'na aşkı depreşmiş! Barıştığı sevgilisini Bodrum'da 3.5 milyon Euro'ya aldığı yeni teknesinde ağırlayan Ali Ağaoğlu; Ertüre'nin gazetecilere yakalanma korkusu nedeniyle dümeni Yunan Adaları'na kırmış!
EN SON HABERLER
- 1 Google, İsrail ordusuna çalışıyor! Dev şirkette 'askeri teknoloji' krizi: Çalışanlar birer birer kapıyı çarptı!
- 2 Kim Milyoner Olmak İster’de geceye damga vuran 1 milyon TL’lik o soru!
- 3 Babaya en acı veda! Engin Altan Düzyatan babasını son yolculuğuna uğurladı
- 4 Vinicius Jr. ve Virginia Fonseca aşkı sona ermişti! O müjdeyi duyan ise şaşkınlığını gizleyemedi
- 5 Hayranlarına sürpriz yaptı! Sinem Kobal kızı Leyla’yı paylaştı!
- 6 Zevki evine yansıdı! Kendall Jenner’ın dağ evi büyüledi! İşte stili ve tarzıyla öne çıkan o lüks ev!
- 7 Esra Erol'dan 'Var Mısın Yok Musun'la ilgili samimi itiraf! "46 bölümde 35 milyon dağıttık"
- 8 Derbi heyecanı ünlüleri de sardı! Galatasaray-Fenerbahçe maçı için bakın hangi skorları verdiler...
- 9 GÜNAYDIN'a konuşan Kadir İnanır'ın yeğeni Levnet İnanır'dan Jülide Kural'a şok suçlama! "Dayımın öldüğü hafta tatile gitti"
- 10 Google, İsrail ordusuna çalışıyor!