Manisa kebabı
MALZEMELER
KIZARMIŞ DONDURMA
Yufkaları yemek tabağı büyüklüğünde parçalara ayırın. Dört adet kahve fincanının içine, uç kısımları dışarı sarkacak şekilde iki-üç kat yufka parçası yerleştirin. Her fincana bir top dondurma koyun. Kenarlardan sarkan yufkalarla fincanların üstünü kapatıp dondurmalı yufkayı fincandan çıkarın. Kızgın yağda çevirerek kızartın. Üzerine tarçın serperek servis yapın.
MALZEMELER
ZEYTİNYAĞLI SOĞAN KAVURMA
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın, tuz ve şekeri ilave ederek yağda 10 dakika kadar kavurun. Soğanlar biraz yumuşayınca salça ve çok az su ekleyin, sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin. Haşlanmış patatesleri servis tabağına dizin, üzerini soğan kavurmasıyla kaplayın. Kıyılmış maydanozla süsleyin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Bir dönem sokakta yürüyemiyordu! Popstar'ın birincisi Abidin'in son hali gündem oldu! Bakın şimdi ne yapıyor?
- 2 Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın Instagram hesabından kafa karıştıran paylaşım! Şaşırtan 'maske' detayı...
- 3 Estetikli haliyle neredeyse annesi tanımayacak! Survivor Sabriye Şengül'ün eski halinden eser yok! Tam bir estetik harikası oldu...
- 4 80 yaşındaki Nebahat Çehre'nin zayıflık sırrı ortaya çıktı! Günde sadece 15 dakika....
- 5 Hülya Koçyiğit'ten takipçilerine uyarı!
- 6 Oğuzhan Koç ile evliliğin eşiğinden dönmüştü... Estetiği abartan Zeynep Koçak "Bu sen olamazsın" dedirtti!
- 7 Bahar'ın çilli güzeli Demet Evgar annesini paylaştı görenlerin nutlu tutuldu! "Güzel gözlerini annesinden almış"
- 8 Melisa bu defa annesi için söyledi! Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa "Bir tek annem olsun..." şarkısı ile duygulandırdı!
- 9 Mutfak Bahane haftanın finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu
- 10 Ünlü çifti tanıyabildiniz mi? '42 yıl... İlk günden bile daha mutlu!'