Giriş Tarihi: 27.10.2017

Mantar sezonu açıldı

Yılın bu zamanları, İstanbul'daki mekanların mönülerine mantarlı lezzetler giriyor. Mantarseverler, farklı mekanlardaki alternatif lezzetlerin peşine düşüyor. Porçini mantarlı çorbadan porçini carpaccio'ya, el yapımı taze trüflü taglioni'den porçini mantarlı soslara... Listenin en başında ise Arnavutköy'ün popüler mekanlarından Hudson var... Ya da Akmerkez'in sükselisi Martinez... Şimdi mantar sezonu, mantarlı lezzetleri keşfetme zamanı. Hadi düşün lezzet avına gençler...
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.