Mantarlı ıspanak kökü
MALZEMELER
KESTANELİ ŞEKERLEME
Kremayı bir taşım kaynatıp içine küçük parçalara ayrılmış çikolata ilave edin. Ilınınca buzdolabına koyup dondurun. Dolaptan alıp kestane püresi ve pudra şekeriyle karıştırıp küçük yuvarlaklar hazırlayın. Bir kısmını kakaoya, bir kısmını da pudra şekerine bulayın.
MALZEMELER
DONDURMALI ÇİKOLATALI SUFLE
Yumurta ve toz şekeri mikserle üç dakika çırpın. Unu ilave edip çırpmaya devam edin. Çikolata ve tereyağını benmari usulü eritip karışıma ekleyin. Yağlanmış küçük sufle kaplarına malzemeyi paylaştırın. Bir tepsiye su koyun, kapları tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında 10 dakika pişirin. Dondurma ve çikolata sosla servis yapın.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Bella Duygulu eşi Tayfun Duygulu’nun ihanetini böyle anlattı! "30 yıl geçse de unutamam"
- 2 Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir doğum günü kareleriyle mest etti! Değişimi ağızları açık bıraktı!
- 3 Yeşilçam yıldızı 68 yaşındaki Ahu Tuğba feci trafik kazası geçirmişti! Yoğun bakından çıktı mamayla besleniyor!
- 4 Günaydın uyuşturucu baskınıyla ilgili yeni ayrıntılara ulaştı! İşte şarkıcı Kalben’i yakan görüntüler! Kalben’e yapılan baskın şantaj ihbarı çıktı!
- 5 İclal Aydın'ın gözünden sakındığı kızı Lal güzelliğiyle büyülüyor! 21 yaşındaki Zeynep Lal tıpkı annesinin gençliği...
- 6 Kent lokantası mı, uçak gemisi mi?
- 7 Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın Fatma'sı Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu çıktı!
- 8 “Kendine bunu niye yaptın?” Estetik tutkunu Serap Paköz’ün son hali şoke etti! Sosyal medya onu konuştu!
- 9 Bir acayip dedikodu! Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın aşkı yeniden alevlendi!
- 10 Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den bomba itiraf! “Beni hasta edenler şimdi…”