Masa fena dağıldı
Programın cazibe noktası ise Nihat Doğan'ın ateşli konuşmalarıydı.
Kimileri, Nihat'ın hatipliğini takdir ederken, kimileri onu tiye almak için yeni fırsat bulmanın hazzını yaşıyordu.
Programın moderatörü Ömür Varol ise gözünü budaktan, sözünü kitaptan esirgemeyen Nihat'ı kontrol etmekte hayli zorlanıyordu.
Geçen cuma sabahı programın bitimiyle birlikte masada farklı bir tartışma başladı. Yorumculardan Bircan İpek, magazin konularına daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini savundu.
Nihat Doğan da bu görüşe katıldı. Ancak Ömür Varol; programın reytinglerinin yüksek olduğunu belirterek, "Magazin konuları artar ama ben burada olmam" diyerek rest çekti.
Bunun üzerine tartışma büyüdü, hatta Nihat Doğan ile Ömür Varol arasında yaşanan yumruklaşmaya varan, bardakların havada uçuştuğu kavga, güçlükle önlendi. Bunun üzerine Ömür Varol; kanalın sahibi Osman Gökçek'e istifasını vererek programdan ayrıldı.
Pazartesi sabahı, olaylardan haberi olmayan ve karşılarında Ömür Varol'un yerine kanalda hafta sonları sabah programı sunan Tahir Sarıkaya'yı gören izleyici büyük şaşkınlık yaşadı.
Aynı saatlerde Ömür Varol da Instagram hesabından 'zorunlu açıklama' başlığıyla bir mesaj yayınladı ve sözlerini kinayeli bir ifade ile noktaladı: "Şimdi yeni projeler zamanı. İtle uyuyan, pireyle uyanır..." Bu açıklamanın üzerine Nihat Doğan da dünkü canlı yayında olan biteni şöyle anlattı:
"Programdan sonra Ömür, Bircan'ı dövmeye kalktı. Evli bir kadına hakaretler yağdırdı. Ben geri dönüp araya girdim, onu sakinleştirmeye çalışırken, içinde kaynar çay bulunan bardağı benim alnıma vurdu. Mevlana der ki; gönül deniz ise dil kıyıdır.
İnsanın içindeki her şey diline vurur. Bizi aşağılayıp it, köpek filan diye hakaret etmiş. İçinde ne varsa, dışarıya vurmuş yani..." Özetle; sabah ekranının en renkli masası fena dağıldı ama çabuk toparlandı. Bakalım, hayatın iki kutbunda yer alan siyaset ile magazini buluşturmayı başaran bu melez program türü ekrandaki varlığını daha ne kadar sürdürecek...
EN SON HABERLER
- 1 Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen ikinci kez baba oldu!
- 2 Demans teşhisi konulan Bruce Willis’in son halini kızı paylaştı: Bazı anlar…
- 3 79 yaşındaki Erol Evgin’in gençlik sırrı: Kendimi eşime teslim ettim!
- 4 Yeşilçam’ın sevilen aktörü Ediz Hun’dan acı sözler: Yeşilçam artık bitti!
- 5 Tedavi süreci sona erdi! Deniz Seki soluğu sahnede aldı!
- 6 İmajını yenileyen Hafsanur Sancaktutan Matrix’teki karaktere benzetildi!
- 7 Deli Yürek'in yıldızı, Yusuf'un biricik aşkıydı! Zeynep Tokuş şimdi 3 çocuk annesi: Son hali şaşırttı!
- 8 36 yaşında hayatını kaybetmişti! Ünlü yıldızın ölümünde "toksik kokteyl" detayı kan dondurdu
- 9 "Gözlerim dolu dolu..." dedi! Özlem Ada Şahin'den yürekleri ısıtan annelik itirafı...
- 10 Doğa Rutkay Kamal’dan eşi Kerimcan Kamal itirafı! Kıskançlığını açık açık anlattı: O detayı da saklamadı...