Obada yangın çıktı! Gazi Alp işte böyle kurtuldu
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 154. Bölümünde Ayça Hatun’un çadırda çıkardığı yangının içinde kalan Gazi Alp, Elçim Hatun tarafından kurtarıldı.
Kuruluş Osman'ın 154. Bölümünde zehrin etkisi altında kalan Ayça Hatun, Elçim Hatun'a zarar vermek için onun çeyizlerinin olduğu çadıra girdi. Çadırda şans eseri oğlağının peşinde koşan Gazi Alp'i görünce ne yapacağını bilemeyen Ayça Hatun, Gazi'nin başına vurup onu bayılttı.
Çadırı ateşe veren Ayça Hatun, hem çeyizleri yaktı hem de Gazi'yi tehlikenin orta yerinde bıraktı. Oba sakinlerinin yangını fark etmesiyle Elçim Hatun, canını hiçe sayarak hiç düşünmeden çadıra girip Gazi Alp'i kurtardı. Ülgen Hatun, oğlu Gazi'yi kurtaran Elçim Hatun'a minnetle teşekkür etti.
Obada yangın çıktı! Gazi Alp işte böyle kurtuldu
Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 154. Bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı
EN SON HABERLER
- 1 Fatih Ürek'ten kötü haber geldi! Bitkisel hayata girdi!
- 2 Revna Sarıgül Ömer Sargül'e boşanma davası açıp 1.5 milyar lira tazminat istemişti...İhaneti bakın nasıl öğrenmiş!
- 3 Sözde kadın dernekleri ve feminist tayfa nedir bu sessizlik?
- 4 A.B.İ.’den ilk teaser yayınlandı!
- 5 Sibel Can ve Hakan Ural’ın kızı Melisa Ural minik yeğeniyle Lina’yı gezmeye çıkarttı! İşte o poz!
- 6 Sosyetik güzel Süreyya Yalçın doğum gününde yere düşüyordu!
- 7 Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar evlilik teklifini anlattı: Konserde şarkımızı söyleyip…
- 8 Yeşilçam’ın çok yönlü sanatçısı Lale Belkıs'tan Günaydın'a özel açıklamalar! "Fettan kadın değildim"
- 9 Retro Betül
- 10 Bazı yaraları dikemezsin