Cuma 20.06.2015

Ödüllü şeften Ramazan'a özel kitap

Türk ve Osmanlı mutfak kültürüne yönelik çalışmalarıyla tanınan ödüllü şef Ömür Akkor tarafından hazırlanan 'Ramazan Lezzetleri' kitabı, Komili'nin katkılarıyla raflardaki yerini aldı. Kitap, Anadolu'nun bin yıllık yemek geleneğine ışık tutuyor. Akkor kitabında zeytinyağlı soğuk yemeklerin yanı sıra çeşitli tatlılar ve ana yemeklere de yer veriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.