İrem Derici'den önce Avustralya sonra Avrupa turnesi
Şarkıcı İrem Derici, 2019’a hızlı başladı. Önce Avustralya’da konserler verecek olan Derici, ardından Avrupa turnesine çıkacak. Almanya ve Hollanda’da hayranlarıyla buluşacak olan ünlü şarkıcı, 10 konsere çıkıp 1 milyon 800 bin TL kazanacak
Geçtiğimiz yılın en çok satan albümlerinden birine imza atan İrem Derici, bu yıla da hızlı başladı. Önceki akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda Dünya Şampiyonlar Kickboxs Gecesi'nde sahneye çıkan Derici'nin rekor sayıda konser anlaşmasına imza attığı öğrenildi. Ünlü popçu, önümüzdeki günlerde ilk olarak Avustralya'da sevenleriyle buluşup bu kıtada dört konser verecek. Avustralya'nın ardından Avrupa turnesine çıkacak şarkıcı, sırasıyla Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih, Hamburg ve Amsterdam'da performans sergileyecek. Derici; konser başına 30 bin Euro alacağı 10 konserlik Avrupa turnesinin sonucunda, toplam 1 milyon 800 bin TL kazanacak.
EN SON HABERLER
- 1 Karnı burnunda Gamze Erçel minik kızıyla pazar keyfi yaptı!
- 2 Ege manzarasında lüks yaşam! Yeşilçam’ın usta jönü Salih Güney’in Çeşme’deki evini görenler büyülendi!
- 3 Bir zamanlar güzelliğiyle Avrupa’yı fethetmişti… İstanbul’a veda edip oraya yerleşti! Şimdiki kazanç kapısını duyan şoke oluyor!
- 4 Metin-Eda Özülkü’nün didişmeleri boşuna değilmiş! 600 şarkının ardındaki o detayı paylaştılar...
- 5 Çağatay Ulusoy baba ocağında! Memleketinde hemşehrileriyle buluştu, samimi anlar kameralara yansıdı…
- 6 Merdane ellerinde, hamur önlerinde! Sinem Kobal'ın kızlarından mutfak mesaisi!
- 7 Pelin Karahan'dan 42. yaşa özel paylaşım! "İyi ki doğduk Teraziler"
- 8 Yeğenini kaybeden eşine böyle destek oldu! Özcan Deniz'in yürek burkan paylaşımı: "Sahneye gözü yaşlı çıkıp gözü yaşlı iniyorum"
- 9 Kainat Güzeli’nin aile mutluluğu büyüdü: İkinci bebeğini kucağına aldı! Minik yavrusunun yüzünü böyle gösterdi...
- 10 Seda Sayan 'Yaz'ı geri getirdi! Cıvıl cıvıl tarzıyla sahnede çiçek gibi açtı...