Parasını verdi tapusunu alamadı
Hatırlarsanız Şubat başında; Özcan Deniz'in, eşi Feyza Deniz ve dünyaya gelecek erkek bebekleri ile yaşamak için paraya kıyıp Zekeriyaköy'deki bir projeden yan yana iki villa alıp birleştirdiğini yazmıştım.
Bir adet de yatırım için villa alan Özcan Deniz, her bir villa için yaklaşık 800'er bin dolar ödemişti.
Özcan Deniz, İnanlar İnşaat'ın Terrace Plus projesinden aldığı bu villaların tapu masrafları için firmaya 200 bin lira vermiş!
TAPU HARCI BUHAR OLUP GİTMİŞ!
Özcan Deniz'in mağduriyeti işte bu 200 bin liradan kaynaklanıyor.
Çünkü şirket 200 bin lirayı alıp tapu işlemlerini halletmemiş.
Yani Özcan Deniz'in 200 bin lirası da ortadan yok olmuş.
Ünlü sanatçının tapularını alabilmesi için tekrar 200 bin lira daha vermesi gerekiyor.
Bu arada, Özcan Deniz'in toplamda 2 milyon 400 bin dolar (yani yaklaşık 9 milyon 600 bin lira) ödediği villalarında bir sorun yok.
Kulağıma gelenlere göre Özcan Deniz, Kuzey adını verecekleri oğullarını büyütecekleri villalarda bir sorun olmadığı için kendisini teselli ediyormuş.
EN SON HABERLER
- 1 Buzulların arasından 60 metre aşağı uçtu! Buray Grönland’da telefonunu kaybettiği o anları anlattı
- 2 Yıldız Tilbe gerçeği öğrenince ihtiyaç sahiplerine dağıttı: Beni günaha sokuyorsunuz!
- 3 Şıklıklarıyla etkinliğe damga vurdular! Bertuğ Yıldırım ve eşi Oriana Yıldırım göz kamaştırdı!
- 4 Şöhret bir yana, babalık bir yana! Daniel Radcliffe’den samimi itiraf: Oğlum Harry Potter olduğumu bilmiyor!
- 5 Kardeşi Selçuk Tektaş’ı andı! Alişan’dan duygulandıran paylaşım: Seni özlediğimde…
- 6 Ünlü şarkıcı Hamiyet ateş püskürdü! "Bize dilenci parası teklif ediyorsunuz"
- 7 Yalın konserinde romantik anlar! Buse Terim sevgilisine aşkını böyle haykırdı!
- 8 57 yaşındaki Esra Ceyhan'ın son hali ağızları açık bıraktı! 90'ların efsane sunucusunun sırrı ortaya çıktı...
- 9 Jülide Kural sessizliğini bozdu! Kadir İnanır'ın vasiyetiyle ilgili ilk açıklama geldi! "Henüz 4 ay bile geçmemişken…"
- 10 Görkem Sevindik’in memleketini duyan şaşırıyor! Güneşin Doğduğu Yer’in yıldızı bakın nereliymiş!