Giriş Tarihi: 1.2.2014

Patatesli küşleme

İrice doğranmış etleri hiç su koymadan beş dakika kavurun. Her tarafı kahverengi olunca üzerine salça, sarımsak ve rendelenmiş soğanı ekleyip pişirmeye devam edin. Son olarak irice doğranmış patatesleri, tereyağını, baharatları ve az miktarda sıcak su ekleyip kapağı kapalı olarak 35 dakika pişirin.

MALZEMELER

500 gr. küşleme et
5 adet patates
2 adet soğan
3 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı
Kekik
Karabiber
Tuz

Peynirli pazılı börek

Kıyılmış soğanı sıvı yağda pembeleşene kadar kavurun. Üzerine kıyılmış pazı, maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip iki dakika kavurun. Ocaktan alıp peyniri ekleyin. Yufkayı tezgaha yayıp dört parmak kalınlığında uzunlamasına şeritler kesin. Kenarlarına harcı pay edip muska şeklinde sarın. Çırpılmış yumurta sarısı ve çörekotunu karıştırıp üzerine sürün ve tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

MALZEMELER

1/2 demet pazı yaprağı
1 adet soğan
4 çorba kaşığı sıvı yağ
1/2 demet maydanoz
1 adet yufka
1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
Tuz
Karabiber

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.