Çarşamba 28.07.2016

Patlıcan kebabı ağızları sulandırıyor

Ramazan Bingöl Et Lokantası'nda, patlıcan kebabı günleri başladı. Her yıl Birecik'ten mevsiminde getirilen patlıcanlar, elde çekilen zırh kıyma ile birleşince tam bir lezzet şölenine dönüşüyor. Servis edilirken bu lezzete yine Birecik'ten getirilen közlenmiş acı biber de eşlik ediyor. Mekanın sahibi olan Ramazan Bingöl; 'Patlıcanlı Günler' adı altında her yıl düzenledikleri şölenle ilgili şunları söyledi: "Patlıcan kebabını en iyi yapan restoran biziz. Sınırlı sayıda üretilen patlıcanları toprağından soframıza ulaştırmak her ne kadar meşakkatli olsa da halka hizmet etmekten mutlu ve huzurluyuz."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.