Perşembe 24.07.2015

Patlıcan kebabı günleri başladı

Ramazan Bingöl Et Lokantası, son günlerde patlıcan kebabıyla dikkat çekiyor. Keme, sarımsak kebabı ve erik tavadan sonra şimdilerde Birecik usulü patlıcan kebabına yer veren mekanda patlıcanlar; Ramazan Bingöl'ün memleketi de olan Birecik'ten özel olarak getirtiliyor. Etler zırhta çekiliyor ve kömür ateşinde pişiriliyor. Servisinde ise közlenmiş domates ve Birecik'ten getirilen biberler eşlik ediyor. Ramazan Bingöl, "Patlıcan dönemini sabırsızlıkla bekleyen misafirlerimiz var. İşin kötü tarafı ise patlıcanların sınırlı sayıda olması" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.