Pazılı barbunya
Barbunyayı haşlayın ve süzüp kenara alın. Tereyağını eritip yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine kıyılmış pazıyı ilave edin. Beş dakika kavurduktan sonra haşlanmış barbunya ve sütü tencereye ekleyin. 15 dakika pişirip sıcak servis yapın.
İNCİR KIZARTMASI
MALZEMELER
İncirleri kabuklu şekilde yıkayıp kurulayın. Yumurta sarısı, un, toz şeker ve sodayı iyice karıştırın. Oda sıcaklığında 30 dakika dinlendirin. Ayrı bir yerde yumurta akı ile tuzu kar haline gelene dek çırpın. Daha sonra unlu karışıma ekleyip yavaşça karıştırın. İncirleri bu karışıma batırıp çıkarın. Kızgın sıvı yağda kızartın.
EN SON HABERLER
- 1 Ünlü şarkıcı Hadise’den makyajsız paylaşım! Hadise’ye yorum yağdı: Daha genç görünüyor!
- 2 Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı’nın düğününden ilk kareler geldi! Yusuf Yazıcı’dan eşi Melisa Aslı Pamuk’a milyonluk jest!
- 3 Esra Erol’da 15 yaşında intihar eden ablasının son mektubuna ulaştı: Onu öyle özledim ki…
- 4 Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy aşk tatilinde! İşte Gökçe Bahadır’ın eşine aşk dolu o sözleri!
- 5 Çılgın Bediş’in Banu’suydu... Çılgın Bediş’in 52 yaşındaki Sonay Aydın estetik harikası oldu!
- 6 Meğer o da doğal değilmiş! Kuş Uçuşu'nun Lale Kıran'ı Birce Akalay’ın estetiksiz hali sosyal medyanın diline düştü!
- 7 Yerli George Clooney Bülent Serttaş tam tamına 18 kilo vermişti! Emekleri boşa gitti
- 8 “Annesinin kopyası” Şarkıcı Zara’nın kızı Dila’yı görenler inanamadı!
- 9 Şimdi çok ünlü bir oyuncu! Altın sarısı saçları ve mavi gözleriyle gülümseyen bu kız çocuğunu tanıdınız mı?
- 10 Sinan Akçıl gönülleri fethetti!