Son Güncelleme: Pazartesi 07.04.2014
Pırasa salatası
MALZEMELER
FINDIKLI TART
Yağı unla karıştırın, şeker ve vanilyayı koyup yoğurun. Yumurtayı ekleyip tekrar yoğurun. Hamuru küçük tart kalıplarına elinizle bastırarak yerleştirin. Yumurta akını çırpıp fındık ve şekeri ekleyerek karıştırın. Bu karışımı hamurların üzerine paylaştırın. Kalıpları tepsiye dizip 200 derece fırında 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
EKMEK TATLISI
Ekmekleri önce süte, sonra çırpılmış yumurtaya batırıp süzün ve tepsiye dizin. 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Su ve toz şekeri kaynatıp şerbet yapın. Fırından çıkan ekmeklerin üzerine şerbeti gezdirin. Üzerine kaymak ve kıyılmış ceviz koyarak servis yapın.
MALZEMELER
ŞERBETİ İÇİN:
EN SON HABERLER
- 1 Justin Bieber’ın gözyaşlarının nedeni belli oldu! Justin Bieber’ın eşi Hailey Bieber hamile!
- 2 Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan imaj değişikliği! İşte Hazal Kaya’nın son hali!
- 3 Siz Songül Karlı'yı bir de makyajsız görün! Estetikli güzel Songül Karlı'nın sıfır makyaj hali sosyal medyanın diline düştü!
- 4 Çukur'un 'Kemal'i olarak gönüllere taht kurdu! Uğur Yıldıran ve Hadise yıllar önce… Bu hali bildiğiniz gibi değil!
- 5 Yargı’nın yıldızları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’ndan esprili paylaşım! Sosyal medyaya damga vurdular!
- 6 Aşkı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'in 40 yaşındaki oyuncu kızı bakın kim çıktı! Meğer hepimiz tanıyormuşuz...
- 7 Bir döneme damga vurmuştu! Hepimiz onu Asena olarak tanıyoruz ama…
- 8 Körpecik Hülya su gibi! Seren Serengil gençlik karesini paylaştığı Hülya Avşar'a övgüler yağdırdı! "Kimseyi gormedim ben senden daha güzel"
- 9 Ünlü şarkıcı Kibariye'nin kızı Birgül’ü bakalım şimdi tanıyabilecek misiniz? “Resmen estetik mucizesi”
- 10 Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül iğne ipliğe döndü tam 65 kilo verdi! Görenler asla tanıyamadı!