Pirinçli kayısı tatlısı
MALZEMELER
PIRASALI PİRZOLA GÜVEÇ
Pırasaları iki santim uzunluğunda verev doğrayın. Tuz eklenmiş suya koyup yarı yarıya yumuşayana dek haşlayıp süzün. Patatesleri, soğanı, kerevizi ve domatesi doğrayın. Tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı ve baharatları ekleyip harmanlayın. Tüm malzemeyi bir güveç kabına aktarın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
MANTAR ÇORBASI
Taze soğanı ince kıyıp bir çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Unu kalan tereyağında rengi dönene dek kavurun. İnce doğranmış mantarı ilave edip kavurun. Su ekleyip kaynayana dek karıştırın. Kaynamaya başlayınca taze soğanı katın. Tuz ve köriyi ilave edip 10-15 dakika pişirin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’in 3 yaşındaki oğlu bakıcısı tarafından darp edildi! Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen soluğu adliyede aldı!
- 2 Tarihi Atlı Köşk 62 milyon liraya satılık! Yasak aşktan dünyaya gelen Sevilay Sabancı Çınar miras davasını kazanmıştı ama…
- 3 Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit sizin de hemşehriniz olabilir! Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit bakın nereli!
- 4 Bahar’ın Seren’i Nil Sude Albayrak sosyal medyaya damga vurdu! İşte Nil Sude Albayrak’ın güzelliğinin kaynağı olan annesi!
- 5 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten sette aşk pozu!
- 6 Esra Erol kız kardeşleriyle davete katıldı! Esra Erol ve kız kardeşlerinin benzerliği şaşırttı!
- 7 İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan evleniyor mu? İşte İbrahim Çelikkol’un dikkat çeken o açıklaması!
- 8 Düğün, nişanı gölgede bırakacak
- 9 Nihal Candan sağlığına kavuştu mu?
- 10 ‘Ülkemizi gençlerimiz ilerletecek’