Cuma 27.07.2013
Son Güncelleme: Cumartesi 27.07.2013

Profilo'dan iftar tarifleri

Tavuklu Türlü
MALZEMELER
400 gr. kuşbaşı tavuk eti
Yarım çay bardağı sıvıyağ
15 adet taze fasülye
2'şer adet havuç ve kabak
1 adet orta boy patlıcan
15 adet arpacık soğan
1 su bardağı barbunya
1 su bardağı bezelye
Yarım su bardağı bamya
1 çorba kaşığı salça
Bir buçuk su bardağı sıcak su
Tuz
Tüm sebzeleri temizleyin. Taze fasulye, havuç, kabak ve patlıcanı çok iri olmayacak şekilde doğrayın. Patlıcanların acısını almak için tuzlu suda 15 dakika bekletin. Sıvıyağı tencereye alıp, üzerine soğan, taze fasulye, havuç ve barbunyayı ilave ederek sote yapın. Sebzeler yarı yarıya yumuşadığında tavuğu ilave edin. Tavuk kavrulunca salça ve bezelyeyi katın. Birkaç dakika kavurup suyunu ekleyin. Sebzeler suyu yarı yarıya çekince kabak, patlıcan ve bamyayı ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Patlıcanlar yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın ve bir fırın kabına aktarın. Önceden 180 derece ısıtılmış Profilo fırında 15-20 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.