Sebze ızgaralı salata
MALZEMELER
Tavuk güveci
Tavuk etlerini doğrayıp yağda kavurun. Kimyon, kırmızıbiber, un ve süt ekleyin. Kaşarın yarısını koyup pişirin. Ocaktan alıp küçük fırın kaplarına doldurun. Üzerine artan kaşarı serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar pişirin.
MALZEMELER
Arnavut böreği
Mayayı sütle ezip beş dakika bekletin. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip yoğurun, 15 dakika dinlendirin. Rendelenmiş soğanı yağda kavurun. Üzerine kıymayı ve tuzu ekleyip kavurmaya devam edin. Hamuru ince açıp her tarafına zeytinyağı sürün. Üzerine harcı yayın. Hamuru rulo yapıp tepsiye koyun. 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in torbacıyla telefon konuşmaları ortaya çıktı! “İlk kez uyuşturucu deneyecektim” demişti...‘Bugünlük eski fiyattan yap’
- 2 Yeşilçam'ın ketum ve gaddar kadınıydı! Aliye Rona meğer ünlü oyuncunun akrabasıymış...
- 3 Cem Yılmaz’a alkol yasağı!
- 4 Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var
- 5 "Dudağımla pipet bile tutamıyorum" demişti! Şarkıcı Lara tam bir estetik harikası oldu! Son hali 'Yok artık' dedirtti
- 6 Türk Sineması'nın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu meğer Kuruluş Osman'ın yıldızıymış...
- 7 21 yıl önceki görüntülerini izleyen Hadise gözyaşlarını tutamadı...'Yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum'
- 8 Gastronominin kalbi Turkuvaz’da atacak
- 9 Stadyum konserinin biletleri tükeniyor
- 10 ‘5 milyon da teklif etseler lüks mekanda konser vermem’