Selçuk Yöntem “tost fotoğrafı” davasını kazandı! Kafe sahibi Yöntem’e 150 bin lira tazminat ödeyecek
Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, sanatçı Selçuk Yöntem’in tost yerken çekilen fotoğrafını menüsünde izinsiz kullanan kafe sahibinin 100 bin lira maddi, 50 bin lira manevi tazminat ödemesini onadı.
İstanbul'daki bir kafe, sanatçı Selçuk Yöntem'in tost yerken çekilen fotoğrafını menüsünde izinsiz olarak kullandı. Aynı fotoğrafın bir dergide de kullanıldığını fark eden Yöntem, kafe sahibi hakkında tazminat davası açtı. Sanatçi Yöntem'in avukatı, müvekkilinin Türkiye'nin en önemli tiyatro ve sinema oyuncularından biri olduğunu belirterek, Yöntem'in söz konusu kafede yemek yerken çekilen çok uygunsuz bir fotoğrafının kafenin menü, reklam ve tanıtımlarında, Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreni mecmuasında kullanıldığını aktardı.
EN SON HABERLER
- 1 Oyuncu Sıla Türkoğlu sevgilisinden evlilik teklifi aldı! Como Gölü'nde böyle 'evet' dedi!
- 2 Aile Saadeti'nde Latife geliyor, konakta yeni sırlar ortaya çıkıyor!
- 3 “16 bin TL’mi geri ver” demişti! Bülent Ersoy Ankara’dan Antalya’daki villasına dönerciyi böyle getirtti: Görenler "yok artık" dedi!
- 4 Soyadını kullanmayı hiç bırakmadı! Usta oyuncu Perran Kutman'ın ilk eşi bakın Yeşilçam'ın hangi yıldızı çıktı!
- 5 Aksilik üstüne aksilik yaşadı! Süperstar Ajda Pekkan her şeye rağmen sahnede bakın nasıl tozu dumana kattı...
- 6 İstanbul konserinden sonra açıkladı! Justin Timberlake'ten "amansız hastalık" itirafı dünyayı şoke etti: "Dayanılmaz ağrılar içindeyim..."
- 7 Ziynet Sali’nin paylaşımına takipçilerinden “yerli Jennifer Lopez” yorumları yağdı! “Taklitler aslını yaşatır…”
- 8 Özcan Deniz'in ablasıydı...'Asmalı Konak'ın Dilara'sı Selda Özer 64 yaşında ortaya çıktı! "Yıllar ona hiç acımamış"
- 9 Hande Ataizinden eski eşi Benjamin Harvey’e ‘nafaka artırım’ davası! Bakın ne kadar talep etti!
- 10 Tuba Ünsal tarıma merak sardı! Ayvacık’ta iki arazi satın alarak projelerine başladı