Çarşamba 06.07.2017
Son Güncelleme: Çarşamba 05.07.2017

Serinleten şifa

Salatadan şerbete kadar birçok farklı ürüne lezzet üslüğü yapan koruk, üzümün olgunlaşmamış, ham hali olarak biliniyor. Koruk şerbeti, evde yapılabildiği gibi artık restoranda ya da kafelerde de içilebiliyor. Çünkü bu geleneksel şerbeti üreten bir yer mevcut: Ramazan Bingöl. Her yıl koruk mevsimini özellikle beklediklerini belirten Ramazan Bingöl Et Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, "Gelenekselliğin önemini vurgulamak, değerlerimizi canlı tutmak amacı ile her yıl mevsiminde koruk salatası ve şerbeti yapıyoruz" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.