Sıradan faşistten ne farkın kaldı?
2013-2018 yılları arasında 85 bin Türk, Londra'da ev aldı. Türkler;
Yunanistan, İspanya, Fransa gibi birçok ülkede ev satın alıyor da Araplar niye almasın? Onlar insan değil mi?
Yahu birçok Avrupa ülkesi emlak satışı yükselsin, ekonomi canlansın diye ev alan yabancıya oturum ya da vatandaşlık hakkı veriyor.
Katarlıların Türkiye'de ev almasının nesi kötü? Çevik, dükkanların ve kiracıların varsa onlara sor. "Arap turistler olmasa halimiz harap" derler sana. AVM'lerde yanında sandviç taşıyan cimri Avrupalı turist değil, Araplar, İranlılar alışveriş yapıyor.
BOĞULMALARINI MI İZLEYELİM?
Tolga Çevik okumuş etmiş insansın, ekonomide her sektörün zincirleme birbiini etkilediğini bilirsin. Türkiye'ye gelen her dört turistten biri Ortadoğulu, onlar olmasa turizmde yaşanacak kriz herkesi etkiler.
Örneğin ekonomi kötü giderse TV kanalları da az reklam alır, sen de program yapamazsın. Konuyu yerel seçime bağlaman da saçma!
Katarlılar, Suudiler ile seçimin ne alakası var? Ege, Akdeniz'de bir sürü Rus ve İngiliz yaşıyor, muhtar, belediye başkanı adayı çıkarıyor, onlarla bir sorunun yok ama Araplarla mı var?
Tolga Çevik, 40 yılın başında muhalif olayım dedin mültecilerin dramını yok saydın. Bu yazdığın tweet ile sıradan faşistten ne farkın kaldı? Derdin Suriyeliler ise, biz de İtalya, Yunanistan gibi denizde boğulmalarını mı izleyelim?
EN SON HABERLER
- 1 "Ah Müjgan Ah"ın güzel yıldızıydı! Yeşilçam'ın efsane ismi Esen Püsküllü'yü şimdi görün...
- 2 Kariyerine yeni bir sayfa açtı! Sibil Çetinkaya 32 yaşında yeniden üniversiteye başladı
- 3 Anne babasının izinden gitmiş! Zerrin Tekindor ve Çetin Tekindor'un oğulları o ünlü isim çıktı
- 4 Emir Can İğrek gözyaşlarına boğuldu! Annesinin hastanede olduğunu açıklayan şarkıcının o halleri yürek burktu...
- 5 Bakışlarıyla hayran bırakan bu küçük kızı tanıyabildiniz mi? Kim derdi ki sesiyle milyonları etkileyecek...
- 6 'Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor' yeni bölümüyle 6 Kasım'da atv'de!
- 7 Prenses Diana'dan Madonna'ya yıldızların saçlarında izi vardı! John Frieda 75 yaşında hayatını kaybetti!
- 8 Görenler 'Maşallah' demeden geçemedi! Zeynep Tuğçe Bayat'tan oğuluyla paylaşımlar: İşte Atlas'ın son hali!
- 9 Ünlü şarkıcı Sinan Özen konser dönüşü kaza yaptı! Son sağlık durumunu açıkladı
- 10 Çocuklarının geleceği için riske girmedi, doğru kararı verdi! Var Mısın Yok Musun'da kutudan çıkan rakam şaşırttı...