Şirketine ortak alıp işleri büyütmüş
TRT1'de sezon finali yapan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Engin Altan Düzyatan, set ile ev arasında koştururken, eşi Neslişah Hanım da boş durmuyormuş meğer! Yaklaşık altı yıl önce organik gıda işine giren Neslişah Hanım, evlendikten sonra evinin kadını olmak istemeyip işine devam etmiş. Üstelik Raya Organik adıyla kurduğu şirketine gelen ortaklık teklifini değerlendirip geçen yıl şirketin yüzde 70'ini, hatırı sayılır bir paraya Sanko Holding'e satmış.
YÖNETİMİ BIRAKMAMIŞ
Neslişah Hanım, şirketinin yüzde 70'ini satmasına rağmen köşesine çekilmemiş ve çalışmaya devam ediyormuş. Çünkü Sanko Holding ile anlaşmaları gereği, Raya Organik'in yönetimi halen kendisindeymiş. Neslişah Hanım bu süreçte işleri de büyütmüş. Şu anda her biri organik sertifikalı olan 100'den fazla ürünü varmış ve önceleri sadece internetten sattığı bu ürünleri şimdi 2 bine yakın anlaşmalı satış noktasında tüketiciyle buluşturuyormuş. Aşkta ve işte mutluluğu yakalayan Neslişah Düzyatan'ın yolu açık olsun.
EN SON HABERLER
- 1 Aile Festivali’nde Sinem Kobal sürprizi! Etkinlikleri tek tek inceledi, tam not verdi...
- 2 'Price Tag' ile sahneyi yıkan minik ikizler büyüdü! O Ses Türkiye'nin kıvırcık sarışın ikizleri yıllar sonra ortaya çıktı: Son halleri çok beğenildi!
- 3 Kim Milyoner Olmak İster'de kıran kıran mücadele! 5 milyon TL sahibini bulacak mı?
- 4 Geleceğe atılan neşeli adım: Teknofest’te halay çeken robotlar bize ne anlatıyor?
- 5 Sokaktaki dostlarına ziyafet çekti: Ata Demirer’den kedilere balık jesti!
- 6 Müge Anlı’dakı̇ dehşet verici büyük gizem!
- 7 Galatasaraylı Lemina'nın eşine çirkin muamele! Önce hakaret ettiler, kim olduğunu öğrenince U dönüşü yaptılar: "Neye uğradığımı şaşırdım"
- 8 Yıldız Tilbe'yi çileden çıkaran görüntüler! "Bıktım artık, bana göndermeyin!"
- 9 Burak Özçivit'ten Cannes çıkarması
- 10 Teknofest’te Ceza rüzgarı