Soğan kebabı
MALZEMELER
PEYNİRLİ PAZI SARMA
Pazı yapraklarını ve kuş üzümünü 30 dakika kadar suda bekletin. İnce kıyılmış soğanı zeytinyağında beş dakika kavurun. İçine kuş üzümü, fıstık ve kıyılmış dereotunu ekleyin, karıştırıp ocaktan alın. İçine lor peyniri ve yoğurdu koyup karıştırın. Pazı yapraklarını karışımla sarıp tencereye dizin. Üzerine biraz su ekleyip 20 dakika kadar pişirin.
MALZEMELER
PALAMUT ÇORBASI
Palamutları fileto şeklinde hazırlayın. Doğranmış soğan, sivri biber, havuç, kırmızıbiber ve defne yaprağını tencereye koyun. Üzerine balıkları yerleştirin. Çok az su ekleyip 200 derecedeki fırında pişmeye bırakın. 20 dakika pişirip fırından alın, içine sıcak su koyup ocak üzerinde beş dakika kadar daha pişirin.
MALZEMELER
EN SON HABERLER
- 1 Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı! Sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun!
- 2 Büyüdü Türkiye güzeli oldu! Sosyal medya bu tatlı kızı konuşuyor! O şimdilerde çok ünlü...
- 3 Yerli Leonardo DiCaprio lakaplı Arda Kural'dan uzun aradan sonra yeni paylaşım! Kilo verip saç ektirmişti... İşte Arda Kural'ın son hali!
- 4 Esra Erol’da şaşırtan olay! Öldü sandığı annesine 33 yıl sonra kavuştu!
- 5 Brad Pitt ile kaderimiz aynı
- 6 Kızını babasına göstermiyormuş!
- 7 Osman Bey Mekece’yi aldı
- 8 Osman Bey’in Mekece planı
- 9 Esra Erol’da şaşırtan olay! Öldü sandığı annesine 33 yıl sonra kavuştu!
- 10 Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın ayrıldığı iddia edilmişti! Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’tan şaşırtan hamle!